وی افزود: متاسفانه تاکنون در جهت هدایت آب های سطحی به مسیل های موجود، اقدامی از سوی اداره کل راه و شهرسازی انجام نشده است که به دنبال آن در زمان بارش شاهد حرکت آب‌های روان بالادستی به سوی شهرک صنعتی گرمی و زهدار شدن اراضی و در نتیجه باعث ضرر و زیان واحدهای تولیدی هستیم.

برادران حیدری اشاره‌ای هم به پروژه زهکشی شهرک صنعتی گرمی کرد و افزود: با توجه به بالا بودن سطح آب در شهرک صنعتی گرمی، پروژه زهکشی این شهرک از محل اعتبارات داخلی این شرکت به منظور پائین آوردن سطح آب انجام شده است ولی به علت حجم بالای ورودی آب از محل پروژه چهار بانده کردن جاده، شاهد بالا آمدن سطح آب در شهرک صنعتی گرمی هستیم.

وی اظهار امیدواری کرد با همکاری اداره راه و شهرسازی این شهرستان و اصلاح مسیر آب روان بالادستی به مسیل های طبیعی، مشکلات واحدهای تولیدی شهرک صنعتی گرمی مرتفع شود.

برادران حیدری خاطرنشان کرد: در شهرک صنعتی گرمی ۳۵ قراداد حق بهره برداری با سرمایه گذاری منعقد شده است که از این بین ۱۹ واحد تولیدی موفق به اخذ پروانه بهره برداری از مراکز ذیصلاح شده اند.

شایان ذکر است شهرک صنعتی گرمی با مساحت ۳۱ هکتار در شمال استان اردبیل و در شهرستان مرزی گرمی قرار گرفته است. این شهرک صنعتی دارای امکاناتی از قبیل آب، برق، گاز، مخابرات، راه دسترسی، ایستگاه آتش نشانی و … بوده که چند واحد مهم تولید کننده شیرآلات ساختمانی در این شهرک صنعتی واقع شده اند.

منبع خبر : روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل