کد خبر : 3494
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۶:۰۸

ثبت ۳۹ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در سامانه پایش پیشرفت طرح های سرمایه گذاری خوزستان

ثبت ۳۹ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در سامانه پایش پیشرفت طرح های سرمایه گذاری خوزستان

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری هنرقلم؛ رضا قیصی پور با حضور در غرفه اطلاع رسانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در دو حوزه معاونت اقتصادی و دفتر سرمایه گذاری دو کار خوب در دولت تدبیر و امید اجرایی و پیگیری شد. وی افزود: با توجه به گستردگی استان و بزرگی استان نسبت به سایر استان

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری هنرقلم؛ رضا قیصی پور با حضور در غرفه اطلاع رسانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در دو حوزه معاونت اقتصادی و دفتر سرمایه گذاری دو کار خوب در دولت تدبیر و امید اجرایی و پیگیری شد.

وی افزود: با توجه به گستردگی استان و بزرگی استان نسبت به سایر استان ها اکثر سرمایه گذارانی که ورود پیدا می کردند باید از حوزه معاونت و دستگاه های اجرایی۲۳ استعلام می‌گرفتند تا فعالیت اقتصادی را آغاز کنند
مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری با بیان اینکه برای آغاز فعالیت اقتصادی سرمایه گذاران درگیر دریافت استعلام از دستگاه‌های مختلف می‌شدند؛ عنوان کرد: با پیشنهاد استاندار به این موضوع ورود و کلیه فرآیند موجود را بازبینی کردیم. قریب به یک سال بدنه اداره کل درگیر این موضع بودند و عملیات اجرایی دستگاه ها را با هماهنگی و مشاوره از ۱۰ هزار فرآیند به ۶۰۰ فرآیند کاهش دادیم.
وی ادامه داد: برای فرآیندها تعیین زمان کردیم که سرمایه گذارانی که ورود پیدا می کنند زمان پاسخ به استعلام آنها مشخص باشد همچنین دو کتاب چاپ شده و تمام دستگاه ها باید بر اساس آن کار کنند.
قیصی‌پور تصریح کرد: حوزه فناوری اطلاعات استانداری نیز وارد کار شده تا کدگذاری همه مسیرهای لازم به صورت الکترونیکی طراحی شود. قرار براین است که این طرح در سه دستگاه اجرایی یعنی جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی و صمت که بیشترین دریافت مجوز کسب و کار را دارند به صورت پایلوت اجرایی شود.
وی عنوان کرد: هر فردی که در استان، ایران و خارج از کشور قصد سرمایه گذاری داشته باشد می تواند به سامانه ورود و با ثبت نام تقاضای خود را ثبت کند؛ از طریق این سامانه نیز استعلام خود را در دستگاه های اجرایی می گیرد.
مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گفت: متقاضی دریافت مجوز سرمایه گزاری کارهای خود را به صورت الکترونیکی انجام خواهد داد؛ شاید تنها برخی از امور صدور مجوز دستی لازم باشد ولی در نهایت صدور مجوز به صورت الکترونیکی بارگذاری می‌شود.
وی تصریح کرد: همچنین پنجره واحد فیزیکی را نیز راه اندازی کردیم و هر دستگاه یک اتاق را باید در اختیار سرمایه گذاران قرار دهد که سخت افزار و نرم افزار لازم را نیز داشته باشد.
قیصی‌پور گفت: یک نرم افزاری نیز کار شد که سامانه پایش پیشرفت پروژه های سرمایه گذاری است؛ با توجه به مشکلات موجود و رصد و مدیریت وضعیت سرمایه گذاری در خوزستان و سیستمی کردن آن و میزان پیشرفت فیزیکی و ریالی؛ به صورت سالانه یک سامانه را طراحی کردیم.
وی با اشاره به اینکه اکثر دستگاه ها در این سامانه ثبت نام کرده اند، عنوان کرد: منطقه آزاد اروند، جهاد کشاورزی، بنادر و دریانوردی و دیگر سازمان ها و شرکت ها نیز در این سامانه حضور دارند و اگر پروژه ای مشکلات بانیک یا زیرساختی داشته باشد دعوت می شود تا مشکلات آنها را حل می کنیم.
مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری تصریح کرد: میزان حجم سرمایه گذاری ثبت شده در این سامانه ۳۹ هزار میلیارد تومان است. همچنین همه طرح های بالای ۵۰۰ میلیارد تومان است و سرمایه گزاری ها در بخش های صنعت، کشاورزی و شیلات و حتی شهرداری ها است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

19 − 13 =


دسته‌بندی نشده