عرضه شکر با قیمت هرکیلوگرم 34هزار ریال در بازار خوزستان آغاز شد

به گزارش پایگاه خبری هنرقلم خوزستان، سید نورالله حسن زاده در حاشیه جلسه قرارگاه فرماندهی اقتصادی استان خوزستان در خصوص نحوه توزیع شکر در استان بیان کرد: به منظور دسترسی تمامی مردم به شکر با قیمت مصوب کار توزیع شکر را را به شرکتهای پخش واگذار کردیم تا توزیع شکر در تمامی نقاط استان و
به گزارش پایگاه خبری هنرقلم خوزستان، سید نورالله حسن زاده در حاشیه جلسه قرارگاه فرماندهی اقتصادی استان خوزستان در خصوص نحوه توزیع شکر در استان بیان کرد: به منظور دسترسی تمامی مردم به شکر با قیمت مصوب کار توزیع شکر را را به شرکتهای پخش واگذار کردیم تا توزیع شکر در تمامی نقاط استان و در سطح گسترده توزیع شود.
حسن زاده با اشاره به اینکه سه هزار تن شکر در استان آماده توزیع است ادامه داد: با این میزان شکر که در اختیار داریم کمبود شکر در استان بر طرف و قیمت کاذب این کالا از بین خواهد رفت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان اظهار داشت : برای نظارت بیشتر بر بازار مقرر شده است که تعداد بازرسان افزایش یافته و کار نظارت بر توزیع و فروش این محصول در بازار استان به صورت دقیق انجام شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم مرغ در حال عرضه در خوزستان 115هزار ریال است اما برخی از مغازه ها مرغ را گران تر از این قیمت به فروش می رسانند که این نوعی تخلف به حساب می آید.
وی افزود: در صورتی که عرضه کنندگان و فروشندگان مرغ گرم در استان خوزستان مرغ را با قیمتی بیشتر از این قیمت عرضه کنند مردم با شماره 124 تماس گرفته و موارد گرانفروشی را اعلام کنند تا با فرد متخلف برخورد شود.
حسن زاده ادامه داد: مرغ مورد نیاز استان از دیگر استانهای کشور تهیه شده و روزانه 100 تن مرغ با قیمت تنظیم بازار در بازار مصرف استان توزیع می شود تا مردم با مشکل مواجه نشوند.
منبع: ایرنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0