کد خبر : 1445
تاریخ انتشار : شنبه 22 دسامبر 2018 - 11:23

تقدیر استاندار خوزستان از مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان

تقدیر استاندار خوزستان از مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان

به گزارش پایگاه خبری هنرقلم و به نقل از روابط عمومی شهرک های صنعتی استان خوزستان، غلامرضا شریعتی در آئین آغاز عملیات اجرایی طرح فروآلیاژ و فاز دوم کنسانتره سنگ آهن در شهرک صنعتی شماره ٢ اندیمشک اظهار کرد: شاید تا چند سال اخیر مدیران خود را مکلف به ارائه خدمت به سرمایه گذار نمیدانستند

به گزارش پایگاه خبری هنرقلم و به نقل از روابط عمومی شهرک های صنعتی استان خوزستان، غلامرضا شریعتی در آئین آغاز عملیات اجرایی طرح فروآلیاژ و فاز دوم کنسانتره سنگ آهن در شهرک صنعتی شماره ٢ اندیمشک اظهار کرد: شاید تا چند سال اخیر مدیران خود را مکلف به ارائه خدمت به سرمایه گذار نمیدانستند و به نوعی تنگ نظرانه به او می نگریستند در حالی که سرمایه گذار داشته های خود را در مسیر کارآفرینی و ایجاد اشتغال هزینه می کند و این امر قابل تحسین است.

وی افزود: اینکه در 9 ماهه سال جاری شاهد رشد 75 درصدی سرمایه گذاری در شهرکهای صنعتی استان هستیم و تولید کننده می گوید زمین را شهرکهای صنعتی طی مدت ٢ روز به وی تحویل داده و پیش پرداخت نقدی را نیز 20 درصد کاهش داده است و در کمترین زمان ممکن برق مورد نیاز این واحد تأمین شده است نشانه دیدگاه جذب سرمایه و توسعه اقتصادی محور مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان است که از وی تقدیر می نمایم.

شریعتی بر ادامه این مسیر توسط کلیه مدیران استان تأکید کرد و گفت: خوشبختانه این دیدگاه تنگ نظرانه در سال های اخیر در حال رخت بستن از خوزستان است و بر ادامه این مسیر تأکید دارم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x