کد خبر : 5150
تاریخ انتشار : پنجشنبه 23 مرداد 1399 - 22:57

آزمون ارزیابی شغلی جوشکار ماهر برگزار شد

آزمون ارزیابی شغلی جوشکار ماهر برگزار شد

به گزارش پایگاه خبری هنر قلم،امید مرادی راهدار رئیس برنامه‌ریزی و جذب منابع انسانی با بیان این مطلب گفت: این آزمون، در دو مرحله نظری (مصاحبه فنی) در ۲۴ و ۲۵ تیرماه و مرحله‌ی عملی درسطح G6 که بالاترین سطح  جوشکاری به شمار می‌آید، در روزهای ۶ و ۷ مردادماه ۱۳۹۹ با هدف کاهش هزینه

به گزارش پایگاه خبری هنر قلم،امید مرادی راهدار رئیس برنامه‌ریزی و جذب منابع انسانی با بیان این مطلب گفت: این آزمون، در دو مرحله نظری (مصاحبه فنی) در ۲۴ و ۲۵ تیرماه و مرحله‌ی عملی درسطح G6 که بالاترین سطح  جوشکاری به شمار می‌آید، در روزهای ۶ و ۷ مردادماه ۱۳۹۹ با هدف کاهش هزینه تعمیرات و کاهش نرخ حوادث در کارگاه تعمیرات فولادسازی این شرکت برگزار گردید.

مرادی راهدار درباره مراحل طراحی آزمون ارزیابی گفت: این آزمون از سوی واحد برنامه‌ریزی و جذب منابع انسانی فولاد خوزستان بر اساس تشخیص منابع کارمندیابی و تعیین خبرگان شغل مربوطه، طراحی شده است.

وی در ادامه گفت: تشخیص منابع کارمندیابی بر اساس اعلام نیاز واحدها به نیروی کار انجام می‌شود. تعیین خبرگان شغل جوشکاری با دعوت از امیرحسین کلورزی دبیر انجمن جوش ایران و رییس بازرسی و جوش، محمد جهانگیری راد رییس کارگاه ساخت فولادسازی، عبدالله کاشانی بیرگانی کارشناس ایمنی فولادسازی، علی سلامت رییس پشتیبانی فنی نت ذوب و ارسال مواد، کاوه بارانی تمبی مسئول تعمیرات مکانیک نت ذوب، علی کمیشی نماینده بازرسی انجام شد.

مرادی راهدار افزود: طراحی آزمون در دو مرحله نظری و عملی صورت گرفت که در بخش نظری با سنجش دانش فنی به ‌وسیله مصاحبه فنی بر اساس مدل شایستگی محور برگزار شد؛ شرکت کنندگانی که ۵۰ درصد از امتیاز مصاحبه را به دست آوردند برای شرکت در آزمون عملی فراخوان شدند و در آزمون عملی (تست فرم) از شرکت کنندگان درخواست شد که جوشکاری لوله با زاویه ۴۵ درجه با روش G6 را انجام دهند. روش G6 بالاترین سطح جوشکاری صنعتی بوده و فردی که در این مرحله موفق شود، توانایی انجام تمامی روش‌های جوشکاری صنعتی را داشته و در تمامی بخش‌های شرکت قابلیت بکارگیری را دارا می‌باشد.

وی درباره معیارهای انتخاب شرکت کنندگان در آزمون گفت: در سال‌های اخیر توجه به ایمنی، جوان‌گرایی و تخصص در کنار عدالت در جذب، معیارهای به‌کارگیری نیروها است. رعایت نکات ایمنی در زمان جذب و اشتغال بکار نیروها از درجه اهمیت بالایی برخوردار است. زیرا نیروی متخصصی که نکات ایمنی را رعایت می‌کند، از ارزش افزوده برخوردار می‌باشد.

رییس برنامه‌ریزی و جذب منابع انسانی در پایان سخنان خود، با تشکر از حمایت‌های رئیس و کارشناسان واحد ایمنی شرکت ابراز امیدواری کرد که در آینده، به سوی جذب نیروها بر اساس مدل شایستگی فولادخوزستان و تخصص شغلی مناسب حرکت خواهیم کرد.

امیرحسین کلورزی رییس بازرسی و جوش و دبیر انجمن جوش ایران اظهار داشت: ارزیابی و تایید صلاحیت جوشکاران جزو استانداردهای قانونی بوده و مبتنی بر استاندارد ملی ۵۹۶۱ ایران، معادل استاندارد بین المللی ISO 9606 در سطح G6 می‌باشد. جوشکاران یادشده باید از دانش فنی، ایمنی تخصصی جوش، مهارت عملی و سلامت جسمانی (نداشتن مشکل جسمانی و داشتن فرم بدنی مناسب) برخوردار باشند.

کلورزی درباره چگونگی جذب جوشکاران اظهار داشت: افرادی‌ که در آزمون استخدامی موفق شوند، در کنار استخدام در شرکت پیمانکاری یاد شده، گواهی نامه جوشکاری (تست فرم) بر اساس مدل‌های استاندارد شایستگی فولاد خوزستان که برای شرکت‌های تابعه گروه فولادخوزستان و خارج از این شرکت دارای اعتبار لازم است، را دریافت می‌کنند.

رییس بازرسی و جوش درباره مراحل برگزاری آزمون یادشده، گفت: از شرکت کنندگان آزمون مهارت G6 بر روی لوله‌ی دو و نیم اینچی که بالاترین سطح جوشکاری است، گرفته شد. همچنین در زمان آزمون، چگونگی روش جوشکاری و پس از آن بر روی قطعه‌ها آزمون (VT)  بررسی چشمی و (RT) بررسی با دستگاه رادیوگرافی انجام گردید.

محمد جهانگیری راد رییس نت کارگاه ساخت فولاد خوزستان نیز اظهار داشت: افراد برگزیده بر اساس قرارداد واحد جوشکاری بخش فولادسازی و پیش‌بینی جانشین برای کارکنان در حال بازنشستگی این واحد، با سپری نمودن آزمون‌های تئوری و عملی در قالب نیروهای پیمانکار و به‌وسیله شرکت یاوران فولاد جذب می‌شوند. روابط عمومی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


دسته‌بندی نشده