کد خبر : 18909
تاریخ انتشار : شنبه 3 آذر 1403 - 4:54

رییس هئیت مدیره و مدیر عامل شرکت خیش ساز صنعت خراسان

خبرنگار:حدیث کریمی

تیراژ تولید سالانه شرکت خیش ساز صنعت خراسان حدود ۴ هزار دستگاه است

تیراژ تولید سالانه شرکت خیش ساز صنعت خراسان حدود ۴ هزار دستگاه است
رییس هئیت مدیره و مدیر عامل شرکت خیش ساز صنعت خراسان گفت: تولیدات شرکت ما امروز به ۱۷۰ مدل محصول رسیده است، تیراژ تولید سالانه شرکت خیش ساز صنعت خراسان حدود ۴ هزار دستگاه است. این مقدار از تنوع در تولید نشان از تخصص و تعهد بالای نیروهای مشغول به کار در شرکت است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری هنر قلم از اهواز ، امروز ۲ آذر ماه ۱۴۰۳ ،امیر شاکری  در گفت و گویی بااصحاب رسانه اظهارداشت: شرکت از سال ۱۳۸۴ تولید خود را آغاز کرد. شروع به کار شرکت در ابتدا با دو نفر نیروی کار بود و حدود ۳ مدل تولیدات؛ خوشبختانه در طی این سالها توانستیم برای بیش از ۸۰ نفر نیرو به شکل مستقیم ایجاد اشتغال نماییم که این نیروها در بخش های تولید ، طرح توسعه ، فروش و بازرگانی و خدمات پس از فروش مشغول به کار هستند. برای ۶۰ نفر هم توانستیم به شکل غیر مستقیم ایجاد اشتغال نماییم.

در ادامه افزود: تولیدات شرکت ما امروز به ۱۷۰ مدل محصول رسیده است، تیراژ تولید سالانه شرکت خیش ساز صنعت خراسان حدود ۴ هزار دستگاه است. این مقدار از تنوع در تولید نشان از تخصص و تعهد بالای نیروهای مشغول به کار در شرکت است.

امیر شاکری گفت: برای صادرات در حال حاضر برنامه ایی نداریم. اولویت ما در طی این سالها تنوع در تولید محصولات و ادوات کشاورزی بوده است. شرکت خیش ساز صنعت خراسان در تمام ایران نمایندگی های فعال و خدمات پشتیبانی پس از فروش دارد.

 

رییس هئیت مدیره و مدیر عامل شرکت خیش ساز صنعت خراسان افزود : این پنجمین سال است که در نمایشگاه ادوات کشاورزی خوزستان شرکت کردیم از سال ۱۳۹۸ تا به امروز در نمایشگاههاحضور داشته ایم

 

او با اشاره به اینکه زمان برگزاری نمایشگاه قرار بود در فراخوان اولیه بهمن ماه باشد که متاسفانه به این تاریخ موکول شد عنوان کرد: بهمن ماه برای شرکت و حضور ما در نمایشگاه ادوات کشاورزی زمان بهتری است چرا که کشاورزان در بهمن ماه قدرت خرید ادوات و ماشین آلات کشاورزی را دارند.

در پایان امیر شاکری به ظرفیت و توان صنعت کشاورزی در کشور اشاره کرد و گفت : صنعت کشاورزی در دهه ی اخیر رشد قابل توجهی داشته است و رشد در این صنعت با توجه به علم روز و بیشتر شدن دانش و مهارت کشاورزان کشورمان امکان پذیر خواهد بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


دسته‌بندی نشده