راهکارهایی برای حرف شنوی کودکان
مطلب دوم ⚡️در عوض به فرزندتان بگویید چه کاری انجام دهد. مثلا بگوییم:«خواهرت نمیخواهد الان بهش دست بزنی و لمسش کنی». به جای ندوید بگوییم:« آرام راه بروید». تشکر و قدردانی کنید. به عنوان مثال، «ممنون که لباسها را از روی زمین برداشتی» به جای جمله دیگر « لباس شما را روی زمین نبینم». به
مطلب دوم
⚡️در عوض به فرزندتان بگویید چه کاری انجام دهد. مثلا بگوییم:«خواهرت نمیخواهد الان بهش دست بزنی و لمسش کنی». به جای ندوید بگوییم:« آرام راه بروید».
تشکر و قدردانی کنید. به عنوان مثال، «ممنون که لباسها را از روی زمین برداشتی» به جای جمله دیگر « لباس شما را روی زمین نبینم». به آنها پیام دهید که ما به آنها اعتماد داریم که کار درست را انجام میدهند و بهتر است انتظارات خود را به شیوهای مثبت مدیریت کنیم.
⚡️اگر کاری انجام نشده است به جای توبیخ بگویید: «من لباسها را روی زمین میبینم». کودکان نیاز به دیده شدن و شنیده شدن دارند وقتی این نیاز برآورده نشود بچهها دیگر به ما گوش نمیدهند.
⚡️به کودکان حق انتخاب دهید برای مثال اگر از آنها میخواهید اتاقشان را مرتب کنند به آنها اجازه دهید که اول کدام اسباب بازیها را جمع کنند. وقتی احساس کنند که کنترل را در دست دارند بیشتر به آنچه میگویید گوش میدهند.از کودکتان بپرسید آیا دوست دارد اکنون یا پنج دقیقه دیگر حمام کند.دادن حق انتخاب به کودکان در این تصمیمات به آنها در ایجاد حس کنترل و مسئولیت پذیری نسبت به اعمالشان کمک میکند.
دادن اطلاعات به فرزندان مورد دیگری است که باید به آن اشاره کرد. به جای این که به فرزندتان بگویید: «که باید دندانهایش را مسواک بزند» به او توضیح دهید که چرا مسواک زدن مهم است. تبدیل دستورالعملها به لحظاتی برای آموزش به کودکتان کمک میکند تا اهمیت آنچه را میگویید، درک کند.
اداره مشاوره و مددکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان خوزستان
برچسب ها :اداره مشاوره و مددکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان خوزستان ، پایگاه خبری هنر قلم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰