کد خبر : 12710
تاریخ انتشار : یکشنبه 8 آبان 1401 - 15:00

معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد اروند منصوب شد

معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد اروند منصوب شد

به گزارش پایگاه خبری هنر قلم و به نقل از خبرگزاری فارس از اهواز، «محمدرضا اسکندری» رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند با صدور حکمی «عبدالرضا ارسطو» را به‌عنوان سرپرست معاونت توسعه مدیریت این سازمان منصوب کرد. «ارسطو» از نخبگان بومی و دانش‌آموخته‌ اقتصاد  است که پیش‌تر به‌عنوان کارشناس اقتصادی مرکز پژوهش‌های

به گزارش پایگاه خبری هنر قلم و به نقل از خبرگزاری فارس از اهواز، «محمدرضا اسکندری» رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند با صدور حکمی «عبدالرضا ارسطو» را به‌عنوان سرپرست معاونت توسعه مدیریت این سازمان منصوب کرد.

«ارسطو» از نخبگان بومی و دانش‌آموخته‌ اقتصاد  است که پیش‌تر به‌عنوان کارشناس اقتصادی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و مشاور دبیرخانه شورای‌عالی مناطق‌آزاد مشغول فعالیت بوده است که در تیرماه امسال با تصویب وزیران عضو شورایعالی مناطق‌آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی به‌عنوان عضو هیأت‌مدیره سازمان منطقه آزاد تجاری – صنعتی اروند منصوب شده بود.

پیش از این «محمد دلفی» دیگر عضو هیأت مدیره این سازمان از آذرماه سال گذشته تصدی «معاونت توسعه مدیریت» را عهده‌دار بود که از زحمات وی تقدیر شد.

پایان پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها


دسته‌بندی نشده
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x