عرضه شکر با قیمت هرکیلوگرم ۳۴هزار ریال در بازار خوزستان آغاز شد
به گزارش پایگاه خبری هنرقلم خوزستان، سید نورالله حسن زاده در حاشیه جلسه قرارگاه فرماندهی اقتصادی استان خوزستان در خصوص نحوه توزیع شکر در استان بیان کرد: به منظور دسترسی تمامی مردم به شکر با قیمت مصوب کار توزیع شکر را را به شرکتهای پخش واگذار کردیم تا توزیع شکر در تمامی نقاط استان و
به گزارش پایگاه خبری هنرقلم خوزستان، سید نورالله حسن زاده در حاشیه جلسه قرارگاه فرماندهی اقتصادی استان خوزستان در خصوص نحوه توزیع شکر در استان بیان کرد: به منظور دسترسی تمامی مردم به شکر با قیمت مصوب کار توزیع شکر را را به شرکتهای پخش واگذار کردیم تا توزیع شکر در تمامی نقاط استان و در سطح گسترده توزیع شود.
حسن زاده با اشاره به اینکه سه هزار تن شکر در استان آماده توزیع است ادامه داد: با این میزان شکر که در اختیار داریم کمبود شکر در استان بر طرف و قیمت کاذب این کالا از بین خواهد رفت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان اظهار داشت : برای نظارت بیشتر بر بازار مقرر شده است که تعداد بازرسان افزایش یافته و کار نظارت بر توزیع و فروش این محصول در بازار استان به صورت دقیق انجام شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم مرغ در حال عرضه در خوزستان ۱۱۵هزار ریال است اما برخی از مغازه ها مرغ را گران تر از این قیمت به فروش می رسانند که این نوعی تخلف به حساب می آید.
وی افزود: در صورتی که عرضه کنندگان و فروشندگان مرغ گرم در استان خوزستان مرغ را با قیمتی بیشتر از این قیمت عرضه کنند مردم با شماره ۱۲۴ تماس گرفته و موارد گرانفروشی را اعلام کنند تا با فرد متخلف برخورد شود.
حسن زاده ادامه داد: مرغ مورد نیاز استان از دیگر استانهای کشور تهیه شده و روزانه ۱۰۰ تن مرغ با قیمت تنظیم بازار در بازار مصرف استان توزیع می شود تا مردم با مشکل مواجه نشوند.
منبع: ایرنا
برچسب ها :پایگاه خبری هنرقلم خوزستان ، توزیع ، سیدنورالله حسن زاده،جلسه،قرارگاه فرماندهی اقتصادی خوزستان ، شکر ، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰