۱۳ روز جلو افتادگی در عملیات حفاری و تکمیل یک حلقه چاه نفتی در آب های خلیج فارس
به گزارش پایگاه خبری هنرقلم و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران سیامک افشاری گفت: این چاه توسعه ای بر روی سکوی نفتی ابوذر محل استقرار این دکل دریایی، حفر شده است. وی با اشاره به همکاری نزدیک این شرکت با شرکت نفت فلات قاره ایران، افزود: این موفقیت حاصل تلاش مضاعف
به گزارش پایگاه خبری هنرقلم و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران سیامک افشاری گفت: این چاه توسعه ای بر روی سکوی نفتی ابوذر محل استقرار این دکل دریایی، حفر شده است.
وی با اشاره به همکاری نزدیک این شرکت با شرکت نفت فلات قاره ایران، افزود: این موفقیت حاصل تلاش مضاعف و تعامل میان متخصصان و کارشناسان دو شرکت می باشد.
افشاری با این توضیح که دستگاه حفاری مورب از سال ۱۳۷۶ به ناوگان شرکت ملی حفاری ایران پیوست، اظهار کرد: نخستین حلقه چاه با به کارگیری این دکل اوایل مهرماه سال ۱۳۷۹ حفر و در چرخه تولید قرار گرفت.
مدیر عملیات حفاری در دریا شرکت ملی حفاری ایران گفت: بر اساس مستندات مدیریت برنامه ریزی تلفیقی شرکت چاه جدید که حفاری آن نهم مردادماه امسال به اتمام رسید شصت و ششمین چاهی است که بوسیله دستگاه حفاری مورب در قالب توسعه ای یا تعمیری حفر و تکمیل می شود.
وی افزود: دکل حفاری مورب یا زاویه دار با توان سازه ای ۳۷۰ هزار پوند برای استفاده بر روی سکوهای دریایی طراحی شده و با زاویه انحرافی تا ۳۰ درجه در حفاری ، تعمیر و تکمیل چاه های میدان نفتی ابوذر مورد استفاده قرار می گیرد.
افشاری یادآور شد: شرکت ملی حفاری ایران در زمان حاضر سه دکل حفاری دریایی شامل دستگاه حفاری شهید مدرس، شهید رجایی و مورب در تملک خود دارد که به ترتیب در میدان نفتی درود در نزدیکی جزیره خارگ، موقعیت عملیاتی طرح توسعه میدان گازی پارس جنوبی و منطقه نفتی ابوذر استقرار دارند.
برچسب ها :آب های خلیج فارس ، پایگاه خبری هنرقلم ، تحقق ، حفر ، حلقه چاه نفتی ، دستگاه حفاری مورب ، مدیر عملیات حفاری در دریا شرکت ملی حفاری ایران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰