کد خبر : 21505
تاریخ انتشار : جمعه 30 آبان 1404 - 21:21

مشاور استاندار خوزستان: بازگشت نشاط به دانشگاه‌ها از اولویت‌های دولت وفاق ملی است

مشاور استاندار خوزستان: بازگشت نشاط به دانشگاه‌ها از اولویت‌های دولت وفاق ملی است

مشاور استاندار خوزستان در امور جوانان با تاکید بر ضرورت تقویت فضای فعالیت‌های دانشجویی در دانشگاه‌های استان گفت: در دولت وفاق ملی اقدامات موثری برای بازگشت نشاط به دانشگاه‌ها انجام شده و رویکرد رئیس‌جمهور بر حمایت جدی از فعالیت‌های دانشجویی است.   به گزارش پایگاه خبری هنر قلم، سید احمد مقدم موسوی در نشست هم‌اندیشی

مشاور استاندار خوزستان در امور جوانان با تاکید بر ضرورت تقویت فضای فعالیت‌های دانشجویی در دانشگاه‌های استان گفت: در دولت وفاق ملی اقدامات موثری برای بازگشت نشاط به دانشگاه‌ها انجام شده و رویکرد رئیس‌جمهور بر حمایت جدی از فعالیت‌های دانشجویی است.

 

به گزارش پایگاه خبری هنر قلم، سید احمد مقدم موسوی در نشست هم‌اندیشی تشکل‌های دانشجویی که با حضور دبیران و اعضای برخی از تشکل‌های دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز و دانشکده نفت اهواز در استانداری روز پنجشنبه برگزار شد، اظهار کرد: ایجاد فضای سالم و برابر برای فعالیت همه تشکل‌ها یک ضرورت است و دانشگاه‌ها باید بستر گفت‌وگو و مشارکت جوانان را بیش از گذشته فراهم کنند.

 

وی با اشاره به بهبود نسبی فضای فعالیت تشکل‌ها نسبت به سال‌های اخیر افزود: اگرچه وضعیت کنونی قابل قبول‌تر از گذشته است اما هنوز با نقطه ایده‌آل فاصله داریم.

 

مقدم موسوی گفت: بازگشت امید و اعتماد به بدنه دانشجویی از نیازهای جدی امروز است و باید شرایط لازم برای حضور فعال، مؤثر و بانشاط دانشجویان فراهم شود.

وی همچنین نقش تشکل‌های دانشجویی را مهم توصیف کرد و عنوان کرد: فعالان دانشجویی و تشکل‌ها مسئولیت سنگین‌تری در ایجاد رغبت و انگیزه میان هم‌نسلان و هم‌دانشگاهیان خود دارند.

 

مشاور استاندار با اشاره به پیشینه پربار فعالیت‌های دانشجویی در خوزستان تصریح کرد: از گذشته تشکل‌های مختلفی در دانشگاه‌های استان فعال بوده‌اند؛ ممکن است نظرات و دیدگاه‌ها متفاوت باشداما هدف مشترک باید پیشرفت استان و اعتلای کشور باشد. با هر سلیقه و تفکر باید در این جهت تلاش کنند.

 

وی نگاه استاندار خوزستان به فعالیت‌های دانشجویی را مثبت و حمایتی توصیف کرد و ادامه داد: «این حمایت فرصت بی‌نظیری برای گسترش فعالیت تشکل‌ها است، البته این حمایت با حفظ استقلال تشکل‌ها و حرمت دانشگاه همراه است‌.

 

مقدم موسوی همچنین از برنامه‌ریزی برای تداوم نشست‌های مشورتی با دانشجویان خبر داد و گفت: در تلاش هستیم که ایت نشست‌ها با دانشجویان و تشکل‌های مختلف دانشجویی ادامه پیدا کند و نظرات و دیدگاه‌های دانشجویان در تصمیم‌سازی‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

 

گفتنی است پس از پایان نشست، دبیران و اعضای تشکل‌های دانشجویی به همراه مشاور استاندار خوزستان در امور جوانان با حضور در یادمان شهید گمنام استانداری، با آرمان‌های شهدا تجدید عهد کردند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x