خبرنگار:سپیده حاتمی
ضرورت دارد کارآفرینی و اشتغال در خوزستان با تقویت صنایع پایین دستی و تقویت کشاورزی راه اندازی شود

به گزارش پایگاه خبری هنر قلم و به نقل از بازتاب خوزستان؛ آیت الله عباس کعبی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در جلسه شورای اداری خوزستان که در روز یکشنبه نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار شد بیان کرد: روند احیای بنگاه های راکد و نیمه تعطیل با شتاب باید پیگیری شود، تا از
به گزارش پایگاه خبری هنر قلم و به نقل از بازتاب خوزستان؛ آیت الله عباس کعبی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در جلسه شورای اداری خوزستان که در روز یکشنبه نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار شد بیان کرد: روند احیای بنگاه های راکد و نیمه تعطیل با شتاب باید پیگیری شود، تا از این طریق شاهد ایجاد فرصت های شغلی در استان باشیم.
وی گفت: ضرورت دارد، نهضت کارآفرینی و اشتغال در خوزستان با تقویت صنایع پایین دستی و تقویت کشاورزی راه اندازی شود.
آیت الله کعبی ادامه داد: جنس انقلاب اسلامی جنس اعتلاء، رشد و شکوفایی انسان است.
وی تاکید کرد: باید از آموزه های مکتب اهل بیت پیروی کرد تا در پرتو استقلال و آزادی کرامت انسانی محقق شود.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: انسان ذاتا کریم است اما کرامت اکتسابی در پرتو حرکت جمعی انسان ها محقق می شود و این کرامت در سایه رهبری الهی و نظام اسلامی و پیوند امت و امامت باید محقق شود.
آیت الله کعبی تصریح کرد: نهضت مطالعه و تربیتی جامعه بر مدار اندیشه شهید مطهری در دهه کرامت احیا شود.
آیت الله کعبی: یکی از ویژگی های مدیریت در اسلام این است که به لحاظ اقتصادی بخیل نباشند.
آیت الله کعبی ادامه داد: برخی مدیران در خرج کردن دچار افراط می شوند و بیت المال را هدر می دهند و در مقابل برخی مدیران در خرج کردن تفریط می کنند و باعث پیش نرفتن طرح ها می شوند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: کرامت حقیقی انسان در پرتو ولایت محقق می شود و انسانی که در مدار کرامت قرار نگیرد به کرامت نمی رسد.
وی گفت: جامعه ای که برخوردار از رهبری الهی نباشد به کرامت نمی رسد.
آیت الله کعبی اظهار کرد: موجی از همراهی با طوفان الاقصی در جهان برعلیه رژیم کودک کش صهیونیستی ایجاد شده است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰