کد خبر : 10341
تاریخ انتشار : جمعه 31 تیر 1401 - 21:20

شکست در تامین سرمایه دلیل اصلی از بین رفتن استارتاپ‌ها

شکست در تامین سرمایه دلیل اصلی از بین رفتن استارتاپ‌ها
کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: استارتاپ‌ها در اول راه هستند ولی بیش از ۹۰ درصد استارتاپ‌ها در همان مرحله اولیه از بین می‌روند چون تامین مالی یکی از اصلی‌ترین موضوعاتی است که استارتاپ‌ها همیشه درگیر آن هستند.
به گزارش پایگاه خبری هنر قلم، عطا محمدیان کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار سرویس اقتصادی افق تهران، درباره تامین سرمایه استارتاپ‌ها و دانش‌بنیان‌ها از بازار سرمایه اظهار داشت: دنیای استارتاپ با دنیای شرکت‌هایی که در بورس با آنها آشنا هستیم کاملاً متفاوت است. شرکت‌هایی که در بورس حضور دارند و عمدتا تولیدکننده هستند یا خدمتی ارائه می‌دهند، می‌توان گفت در دوران بلوغ خود قرار دارند و خیلی از ریسک‌ها نظیر عدم شکست در ابتدای راه، جذب تعداد قابل توجهی مشتری، تولید محصول و خدمت را گذرانده‌ و به جایگاهی که الان می‌بینیم رسیده‌اند.

وی ادامه داد: ولی استارتاپ‌ها به این شکل نیستند و در ابتدای راه قرار دارند و خیلی از مطالعات نشان داده که بیش از ۹۰ تا ۹۵ درصد استارتاپ‌ها در همان مرحله اولیه از بین می‌روند و درصد خیلی خیلی پایینی از استارتاپ‌ها به شرکت‌های بزرگی مانند تپسی یا اسنپ یا دیجی کالا تبدیل شده‌اند.

محمدیان با بیان اینکه بسیاری از استارتاپ‌ها به دلیل مشکلات فراوان در ادامه راه موفق نبوده‌اند گفت: تامین مالی یکی از اصلی‌ترین موضوعاتی است که استارتاپ‌ها همیشه درگیر آن هستند و باعث شده خیلی از استارتاپ‌ها از بین بروند. باید این موضوع را درنظر بگیریم که این شرکت‌ها و استارتاپ‌ها مراحل سرمایه‌گذاری و ریسک‌های مختلفی دارند.

این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به راه تأمین مالی مناسب برای شرکت‌های استارتاپ، تاکید کرد: در مراحل اولیه این شرکت‌ها، فرشتگان سرمایه‌گذاری و وی سی‌ها با ریسک‌پذیری سرمایه‌گذاری می‌کنند. یعنی در یک پرتفوی از استارتاپ‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند و مثلا در ده استارتاپ‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند و می‌دانند و انتظار دارند تعدادی از استارتاپ‌ها از بین بروند ولی یکی از آنها موفق شود.

وی تصریح کرد: در مراحل بعدی بهترین راه صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه است، این صندوق‌ها با جذب سرمایه از افرادی که می‌دانند سرمایه‌گذاری صندوق‌ها در شرکت‌های استارتاپی است؛ با خرید پرتفویی از استارتاپ‌ها هم برای این شرکت‌ها تامین مالی صورت می‌گیرد و هم مردم به صورت غیرمستقیم در در این استارتاپ‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


دسته‌بندی نشده