کد خبر : 2272
تاریخ انتشار : چهارشنبه 9 مرداد 1398 - 16:13

برگزاری نشست (B2B) در زمینه تحقق اهداف نظام مبادلات پیمانکاری فرعی

برگزاری نشست (B2B) در زمینه تحقق اهداف نظام مبادلات پیمانکاری فرعی

به گزارش پایگاه خبری هنرقلم و به نقل از روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان، “حسن چراغی”هدف از برگزاری این نشست را معرفی توانمندی ها و ظرفیت های شرکت فناوران بنیان انرژی ایرانیان و تشریح فرصت های همکاری در ارتباط با پروژه های توسعه میادین نفتی مناطق نفتخیز جنوب عنوان کرد و افزود:این نشست با حضورمدیرعامل

به گزارش پایگاه خبری هنرقلم و به نقل از روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان، “حسن چراغی”هدف از برگزاری این نشست را معرفی توانمندی ها و ظرفیت های شرکت فناوران بنیان انرژی ایرانیان و تشریح فرصت های همکاری در ارتباط با پروژه های توسعه میادین نفتی مناطق نفتخیز جنوب عنوان کرد و افزود:این نشست با حضورمدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه خوزستان و شرکت توسعه انرژی و نفت نگین آفاق کیش(tenco) به عنوان یک شرکت ایرانی دانش محور و مجرب در عرصه اکتشاف، تولید و ازدیاد برداشت از مخازننفتی برپا گردید.

وی اظهار داشت: در نشست های B2Bارتباط بین دو یا چند سازمان، مؤسسه اقتصادی، تولیدکنندگان مواد اولیه، ارائه کنندگان انواع گوناگون خدمات و …با یکدیگر به گفتگو می پردازند .

گفتنی است نظام مبادلات پیمانکاری فرعی همانند خوشه های صنعتی، یکی از روش های عمده توسعه صنایع خرد، کوچک و متوسط به ویژه در حوزه پیمانکاری صنعتی است و هدف این برنامه تقویت توانایی صنایع کوچک و متوسط برای افزایش تولید و اشتغال زایی آنها، به روزآوری فرآیندهای فنی و محصولات آنها، بهبود قابلیت رقابت بین المللی آنها، جلب سرمایه گذار و … می باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها


دسته‌بندی نشده
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x