کد خبر : 21797
تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 دی 1404 - 18:47

رسیدگی به بیش از یکهزار و ۱۰۰ حادثه انشعابات آب در منطقه آبادان طی سه‌ماهه پاییز ۱۴۰۴

رسیدگی به بیش از یکهزار و ۱۰۰ حادثه انشعابات آب در منطقه آبادان طی سه‌ماهه پاییز ۱۴۰۴

مدیر آبفا منطقه آبادان از رسیدگی و رفع ۱۱۰۴ مورد حادثه انشعابات آب در سطح این منطقه طی سه‌ماهه پاییز سال جاری خبر داد. به گزارش پایگاه خبری هنر قلم و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان، میرمحمد آقایی اذعان داشت: در راستای تداوم خدمات‌رسانی مطلوب و حفظ پایداری شبکه توزیع

مدیر آبفا منطقه آبادان از رسیدگی و رفع ۱۱۰۴ مورد حادثه انشعابات آب در سطح این منطقه طی سه‌ماهه پاییز سال جاری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری هنر قلم و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان، میرمحمد آقایی اذعان داشت: در راستای تداوم خدمات‌رسانی مطلوب و حفظ پایداری شبکه توزیع آب، اکیپ‌های عملیاتی این شرکت طی فصل پاییز با حضور مستمر در سطح شهر و مناطق تحت پوشش، نسبت به شناسایی و رفع حوادث مرتبط با انشعابات آب اقدام کردند.

به گفته وی، حوادث ثبت‌شده شامل شکستگی انشعابات، نشت آب و مشکلات فنی شبکه بوده که پس از دریافت گزارش‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن توسط نیروهای بهره‌برداری رفع شده است.

وی با اشاره به حجم بالای مأموریت‌های عملیاتی گفت: رسیدگی به بیش از هزار حادثه انشعابات آب در یک فصل، نشان‌دهنده تلاش شبانه‌روزی نیروهای عملیاتی و اهمیت نگهداشت مستمر شبکه توزیع است که نقش مهمی در جلوگیری از هدررفت آب و کاهش اختلال در تأمین آب مشترکان داشته است.

مدیر آبفا منطقه آبادان افزود: با وجود فرسودگی بخشی از شبکه، تلاش کرده‌ایم با واکنش سریع به حوادث، پایداری آبرسانی به شهروندان حفظ شود.

مدیر آبفا منطقه آبادان تأکید کرد: ادامه نوسازی شبکه، افزایش آمادگی اکیپ‌های عملیاتی و مشارکت شهروندان در اعلام به‌موقع حوادث، از مهم‌ترین راهکارهای کاهش مشکلات شبکه در آینده خواهد بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x