کد خبر : 1224
تاریخ انتشار : جمعه 2 آذر 1397 - 11:05

راهبرد مناطق نفت خیز جنوب تبادل دانش ساخت تجهیزات با سازندگان داخلی است

راهبرد مناطق نفت خیز جنوب تبادل دانش ساخت تجهیزات با سازندگان داخلی است

به گزارش پایگاه خبری هنرقلم استان خوزستان وبه نقل از روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، مهندس مراد کمالی روز جمعه (دوم آذرماه ۱۳۹۷) در نشست تخصصی تشریح و تبیین بومی سازی و ساخت داخل تجهیزات صنعتی و ماشین آلات فرآیندی مناطق نفت خیز جنوب در نمایشگاه نفت و حفاری خوزستان افزود: در

به گزارش پایگاه خبری هنرقلم استان خوزستان وبه نقل از روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، مهندس مراد کمالی روز جمعه (دوم آذرماه ۱۳۹۷) در نشست تخصصی تشریح و تبیین بومی سازی و ساخت داخل تجهیزات صنعتی و ماشین آلات فرآیندی مناطق نفت خیز جنوب در نمایشگاه نفت و حفاری خوزستان افزود: در این راستا از مدیران خواسته شده است اطلاعات مورد نیاز را در اختیار سازندگان قرار دهند.

وی گفت: همچنین قرار است سازندگان و کارشناسان شرکت های حاضر در نمایشگاه از کارگاه تعمیرات ماشین آلات فرآیندی این شرکت در اهواز بازدید نموده و از نزدیک با ظرفیت های موجود و قطعات و تجهیزات مورد نیاز این شرکت برای تعمیر ماشین آلات آشنا شوند.

مهندس کمالی با تقدیر از برگزار کنندگان نمایشگاه نفت و حفاری خوزستان گفت: با برگزاری این نمایشگاه باید به نقطه ای برسیم که ارتباط سازندگان با شرکت بیشتر شده و به خوداتکایی و قطع وابستگی به خارج منجر شود.

قائم مقام معاونت هماهنگی امور اقتصادی و‌ توسعه منابع استانداری خوزستان نیز در این نشست اظهار داشت: تلاش ما در حوزه معاونت امور اقتصادی استانداری بهره برداری از ظرفیت های موجود با تکیه بر اصل رقابت آزاد به منظور ایجاد فضای شکوفا برای تولید کنندگان و عرضه کنندگان مدیریت دانش است.

دکتر یدالله مهرعلیزاده با بیان اینکه مدیریت دانش در بهبود وضعیت اقتصادی موثر است، گفت: امیدواریم برگزاری چنین نشست هایی باعث ایجاد همگرایی در حوزه تولید و عرضه مدیریت دانش گردد.

مهندس سعید کوتی مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب از دیگر سخنرانان این نشست بود که به تشریح دستاوردهای این شرکت در زمینه بومی سازی قطعات و تجهیزات ماشین آلات فرآیندی از جمله توربین گازی پرداخت.

مهندس علیرضا جهانگیری مدیر تدارکات و امور کالای شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب آمادگی این شرکت را برای همکاری بیش از پیش با سازندگان داخلی اعلام کرد.

مهندس باقر پورقاسم رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب نیز فرآیند تصویب خواهی پروژه های پژوهشی را تشریح و درباره اولویت های پژوهشی این شرکت توضیح داد.

انتهای پیام/*

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


دسته‌بندی نشده