رئیس HSE شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب منصوب شد

به گزارش پایگاه خبری هنرقلم و به نقل از روابط عمومی، مهندس محمدی همچنین از زحمات علی صفی خانی در طول دوره مسئولیت رئیس ایمنی، بهداشت، محیط زیست(HSE)، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران قدردانی و برای وی در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت کرد. محمدرضا نادری دارای مدرک کارشناسی در رشته مهندسی شیمی و کارشناسی ارشد
به گزارش پایگاه خبری هنرقلم و به نقل از روابط عمومی، مهندس محمدی همچنین از زحمات علی صفی خانی در طول دوره مسئولیت رئیس ایمنی، بهداشت، محیط زیست(HSE)، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران قدردانی و برای وی در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت کرد.
محمدرضا نادری دارای مدرک کارشناسی در رشته مهندسی شیمی و کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست گرایش آلودگی هوا بوده و پیش از این در ستاد مناطق نفت خیز جنوب در حوزه ایمنی فعالیت داشت.
از دیگر سوابق ایشان می توان به مسئولیت در حوزه های ایمنی و آتش نشانی و محیط زیست سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر اشاره کرد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰