کد خبر : 19216
تاریخ انتشار : یکشنبه 21 بهمن 1403 - 9:36

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: راهبرد اصلی دانشگاه محقق توسعه فناوری‌های نوین و تولیدات علمی است

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: راهبرد اصلی دانشگاه محقق توسعه فناوری‌های نوین و تولیدات علمی است
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: با تقویت دیپلماسی علمی ما می‌توانیم در عرصه جهانی حرفی برای گفتن داشته باشیم و در دانشگاه محقق اردبیلی نیز راهبرد اصلی توسعه فناوری‌های نوین همراه با توسعه تولیدات علمی است
به گزارش پایگاه خبری هنر قلم و به نقل از تایماز نیوز | دکتر اسماعیل چمنی در نشست خبری تور رسانه‌ای ایران قوی در دانشگاه محقق اردبیلی به مناسبت دهه مبارک فجر برگزار شد، گفت: در حال حاضر دانشگاه محقق اردبیلی بیش از ۱۵ هزار نفر دانشجو دارد که حدود یک هزار و ۸۰۰ نفر از آنها دانشجوی بین‌المللی هستند.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با تاکید بر اینکه اولین دیدگاه هر مدیر و رئیسی باید دیدگاه اقتصادی باشد، تصریح کرد: مدیری که نتواند توان مالی مجموعه و سازمانش را بالا برده و تقویت کند، فرد شایسته‌ای برای آن جایگاه نیست.
وی با اشاره به ضرورت کسب درآمدهای اختصاصی برای دانشگاه، تصریح کرد: در همین راستا ما با جذب دانشجویان بین‌المللی توانسته‌ایم درآمد اختصاصی دانشگاه را۱۰برابر افزایش داده و از ۱۳۹ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ به یک هزار و ۲۵۶ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۳ برسانیم.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به طرح‌های عمرانی تکمیل و افتتاح شده اشاره کرد و افزود: آزمایشگاه سازه و زلزله و خوابگاه متاهلی ۱۴ واحده دو پروژه‌ای هستند که طی ۲ سال اخیر به بهره‌‎برداری رسیده‌اند.
وی با اشاره به طرح‌های عمرانی در حال اجرا در دانشگاه، افزود: استخر سرپوشیده، بلوک دوم دانشکده ادبیات و علوم انسانی، خوابگاه دانشجویی ۴۵۰ نفری پسران، ۲۸ واحدی متاهلی و ۳۰ و ۳۲ واحدی دختران، گلخانه تحقیقاتی، رصدخانه، سالن غذاخوری دختران، صنعتی‌سازی سلف‌سرویس و کارخانه لبنیات از جمله طرح‌های عمرانی درحال اجرا بوده که برخی از آنها آماده بهره‌برداری هستند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی افزود: تاکنون ۲ هزار و ۹۵۰ میلیارد ریال به پروژه‌های عمرانی تخصیص داده‌ایم و برای اتمام پروژه‌ها به ۵ هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم.
وی با بیان اینکه تعداد هسته‌های فناور مستقر در مرکز رشد از ۴۳ هسته فناور در سال ۱۴۰۰ به ۸۵ هسته فناور در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است، ادامه داد: تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان نیز از ۷ شرکت در سال ۱۴۰۰ به ۱۸ شرکت در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از قرارگیری ۶ نفر از اعضای هیات علمی، فارغ التحصیلان و پژوهشگران دانشگاه محقق اردبیلی در زمره پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان خبر داد و افزود: ۱۵ نفر از اعضای هیات علمی، پژوهشگران پسادکتری و فارغ‌التحصیلان دانشگاه نیز در زمره دانشمندان پراستناد ۲ درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۴ و ۱۰ نفر از اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه نیز در زمره پژوهشگران پراستناد علوم انسانی کشور قرار گرفته‌اند.
وی با اشاره به راه‌اندازی ۳۰ رشته تحصیلی جدید از سال ۱۴۰۱ در مقاطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری در دانشگاه محقق اردبیلی، تصریح کرد: طی این چند سال اخیر ۲۷ دوره مهارتی بصورت فوق برنامه هم برای دانشجویان دانشگاه برگزار کرده‌ایم.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از افزایش بیش از ۱۰ برابری اعتبارات فرهنگی دانشگاه خبر داد و افزود: بودجه فرهنگی دانشگاه در سال۱۴۰۰، ۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال بود که این میزان در سال ۱۴۰۳ به ۱۵۹ میلیارد ریال افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه با افزایش میزان اعتبار در حوزه فرهنگی شاهد کسب ۴۴ مقام ملی و بین‌المللی در سه جشنواره حرکت، رویش و قرآن و عترت شده‌ایم، خاطرنشان کرد: دانشگاه محقق اردبیلی همچنین رتبه ۲ دانشگاه‌های وزارت علوم در انجام فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در چهار ماه اول سال ۱۴۰۳ را کسب کرده است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به دریافت نشان سرو علوم، تحقیقات و فناوری توسط این دانشگاه در سالجاری، افزود: برای دریافت نشان سرو توسط یک دانشگاه، باید دانشگاه در همه زمینه‌ها رتبه برتر کسب کند و از لحاظ محبوبیت نیز، محبوبیت لازم را داشته باشد. برای دریافت این نشان، محبوبیت رئیس دانشگاه توسط کارکنان۹۳.۴۴درصد بوده و بالاترین میزان محبوبیت در سطح دانشگاه‌های کشور بوده است.
وی ادامه داد: معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نیز عنوان معاون برتر دانشگاه با بالاترین امتیاز ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بین معاونان دانشگاه در سال ۱۴۰۳ را کسب کرده است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی خاطرنشان کرد: مجموعه مدیریتی دانشگاه در خصوص مباحث رفاهی کارکنان نیز همه تلاش خود را به کار بسته تا دغدغه کارکنان در این خصوص کاهش یابد؛ بطوریکه میزان پرداختی در حوزه رفاهی از ۳۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ به ۶۰۰  میلیارد ریال در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه در آینده نه چندان دور، بدون هوش مصنوعی نمی‌توانیم با بقیه کشورها رقابت کنیم، افزود: ما سرمایه‌گذاری در این حوزه را در دانشگاه محقق اردبیلی آغاز کرده‌ایم.
گفتنی است در این تور خبرنگاران با حضور در یادمان شهدای گمنام دانشگاه، به آنها ادای احترام کردند. سپس با حضور در پروژه‌های عمرانی و مراکز دانش‌بنیان دانشگاه، با فعالیت‌های دانشگاه در زمینه‌های مختلف آشنا شدند

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


دسته‌بندی نشده