رضا آبدیده مدیر آموزش در این باره گفت، این سمینار در راستای افزایش بهره وری سازمانی از طریق ایجاد آرامش و ثبات در کانون خانواده و حفظ تعادل کار و زندگی بوده و با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت آنلاین برنامهریزی شد و خوشبختانه با استقبال خوب پرسنل و خانواده آنها مواجه گردید.
مدیر واحد آموزش افزود، مهارت های زندگی مهارت هایی هستند که توانایی اجتماعی و روحی فرد را افزایش می دهند و موجب می شوند تا به نحوی بهتر و موثرتر با مشکلات و دشواری های زندگی مواجه شود.
وی خاطرنشان کرد، هر قدر مهارت های زندگی فردی بالاتر باشد، او بهتر می تواند سلامت روان و رفتار خود را حفظ کند و به شیوه ای منطقی و کارآمد مشکلات پیش آمده را برطرف کند. مهارت های زندگی قدرت سازگاری افراد را بالا می برد و شخص می تواند مسئولیت های اجتماعی و شخصی زندگی را بهتر بپذیرد.
رضا آبدیده در ادامه گفت، بر اساس تقسیم بندی سازمان بهداشت جهانی، مهارتهای ده گانه زندگی عبارتند از: مهارت تصمیم گیری، توانایی حل مسئله، توانایی تفکر خلاق، توانایی تفکر نقادانه، ارتباط موثر با دیگران، توانایی برقراری روابط بین فردی سازگارانه، خودآگاهی، همدلی با دیگران، مهارت رویارویی با هیجان و مهارت کنترل استرس.
همچنین عنوان کردند که در دوره آموزشی مهارت تصمیم گیری، انواع روشهای تصمیم گیری، اشتباهات تصمیم گیری، مراحل تصمیم گیری و راهکارهای تقویت مهارت تصمیم گیری، از جمله سرفصل هایی بود که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
لازم به ذکر است مسابقه ای از مباحث ارائه شده در سمینار برای پرسنل و خانواده آنها از سوی واحد آموزش تدوین و سوالات آن در اختیار همکاران قرار خواهد گرفت.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰