تولید ۷۰۰۰ کیسه گندم بذری توسط شبکه تعاون روستایی شهرستان اهواز

مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی اهواز از تولید و تامین ۷ هزار کیسه گندم بذری توسط شبکه تعاون روستایی شهرستان اهواز برای کشت پاییزه سال جاری خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری هنرقلم و به نقل از گزارش روابط عمومی تعاون روستایی خوزستان فیصل حیدری مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی شهرستان اهواز گفت: اتحادیه تعاون روستایی شهرستان اهواز جزء انجمن تولیدکنندگان بذر گندم استان می باشد که تا کنون از سهمیه دوهزارتنی توانسته است ۳۵۰ تن از بذر گندم موردنظر را سم زدایی و بوجاری کرده و آماده توزیع میباشد.
وی ادامه داد: با توجه به بارندگی های مناسب سال گذشته و همچنین پیش بینی سال پرباران ، امیدواریم شاهد به زیر کشت رفتن سطح مناسبی در زمینه گندم و کلزا برای کشت پائیزه باشیم و در نهایت محصولی با کیفیت را از کشاورزان خرید و به بازار مصرف ارائه کنیم.
برچسب ها :
ناموجود
اشتراک در
0 نظرات
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰