توضیحات سازمان آب و برق خوزستان در خصوص حکم انفصال مدیرعاملش
به گزارش پایگاه خبری هنر قلم، محمد امین مفرج مدیر دفتر حقوقی سازمان آب و برق خوزستان در توضیح حکم انفصال از خدمت مدیرعامل سازمان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در دهه ۸۰ یک شرکت خصوصی برای تاسیس کارگاه و فعالیت در اراضی حریم یکی از سدهای استان مجوزی اخد کرده بود و به دلایل
به گزارش پایگاه خبری هنر قلم، محمد امین مفرج مدیر دفتر حقوقی سازمان آب و برق خوزستان در توضیح حکم انفصال از خدمت مدیرعامل سازمان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در دهه ۸۰ یک شرکت خصوصی برای تاسیس کارگاه و فعالیت در اراضی حریم یکی از سدهای استان مجوزی اخد کرده بود و به دلایل حفاظتی سازمان نمیتوانست با فعالیت کارگاه مزبور موافقت نماید، از این رو آن شرکت در مقابل سازمان در دیوان عدالت اداری شکایت کرد.
وی افزود: با شکایت شرکت، سازمان به پرداخت خسارات مربوطه محکوم شد. در رای دیوان نوشته شده بود برای تعیین مبلغ خسارت میبایست در دادگستری اقامه دعوی شود که پرونده آن نیز هم اکنون در جریان و تا امروز هنوز رای قطعی در مورد آن صادر نشده است.
مدیر دفتر حقوقی سازمان آب و برق خوزستان با بیان اینکه سازمان تصمیم گرفت داوطلبانه از راهکار قانونی، خسارت را برآورد کند، گفت: از طریق دادگستری شهرستان مربوطه و با انجام یک فرآیند اداری(نه قضایی) قیمت مشخص و این قیمت طبق قانون قطعی و غیرقابل اعتراض بود.
وی ادامه داد: بعد از موافقت کتبی رئیس دادگستری مبلغ خسارت به حساب مشخص واریز شد ولی شرکت فوق الذکر به دلیل اینکه سازمان پیش از تودیع مبلغ و برای انجام معامله از وی دعوت ننموده نسبت به مقدار آن اعلام مخالفت نموده و تقاضای ارزیابی تکمیلی کرد. رئیس دادگستری شهرستان علی رغم قطعی بودن مبلغ برآورد شده قبل، اعتراض را وارد تشخیص داد و ارزیابی مجدد انجام شد و قیمت به حدود هفت برابر افزایش یافت.
محمد امین مفرج تصریح کرد: رئیس دادگستری با ارسال نامهای به سازمان اعلام کرد تا مابه التفاوت مبلغ جدید را به حساب قانونی واریز کند. سازمان نیز در پاسخ اعلام کرد که یک مرحله واریز صورت گرفته و تکرار آن وجاهت قانونی ندارد و باعث زیان به بیت المال میشود. گفتنی است این مراحل پیش از مدیرعاملی ایزدجو اتفاق افتاد. سپس دادگستری مزبور دو بار دیگر با همین مضمون به سازمان نامه نوشت.
وی بیان کرد: نظر تخصصی مشاوره حقوقی برای ایزدجو که آن زمان به تازگی منصوب شده بود از این قرار بود که اولا فرآیندی که اتفاق افتاده یک جریان اداری(نه قضایی) بوده و تبعا این نامهها دستور قضایی و لازم الاجرا نیستند، ثانیا در قانون پیش بینی شده اگر اداره دولتی، مبلغ را پرداخت نکرد به منزله اینست که از موضوع منصرف شده است. بنابراین بهتر است تا پرونده دیگر آن شرکت که در دادگاه در حال رسیدگی است به نتیجه قطعی برسد و هرچه رای صادر شد پرداخت شود.
مفرج اذعان کرد: بنابر آنچه که گفته شد شرکت مزبور علیه شخص ایزدجو به اتهام جلوگیری از اجرای دستور قضایی شکایت کرد. مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان نیز در جلسه دادگاه توضیح داد که به هیچ وجه قصد جلوگیری از اجرای دستور قضایی را نداشته، بلکه حسب وظیفه خود، مسوول حفظ بیت المال و اموال دولتی در اختیار سازمان است و اگر معلوم شود که نامههای دادگستری مزبور جنبه دستور قضایی دارد و الزامی بوده قطعا دستور پرداخت مبلغ را خواهد داد.
وی با بیان اینکه دادگاه رسیدگی کننده، از دادگستری شهرستانی که نامهها را ارسال نموده بود استعلام کرد که آیا این مکاتبات دستور قضایی و لازم الاجرا بودهاند یا خیر، عنوان کرد: دادگستری شهرستان مزبور مکتوب و بدین مضمون پاسخ داد که آن مکاتبات جنبه اعلامی داشته و الزام آور نبودهاند زیرا عدم پرداخت مبالغ به منزله انصراف از تملک است. با توجه به این جواب که در حقیقت نظر مشاورین حقوقی را تایید نمود، شکایت شرکت مزبور رد و حکم تبرئه آقای ایزد جو صادر شد.
مدیر دفتر حقوقی سازمان آب و برق خوزستان گفت: شرکت مذکور به این حکم اعتراض کرد و در مرحله تجدید نظر، ایزدجو بر همان دفاعیات قبلی تاکید نمود ولی متاسفانه دادگاه تجدید نظر حکم دادگاه قبلی را نقض و رای به انفصال موقت (سه سال) را صادر کرد که البته قانون این حق را پیش بینی کرده که شخصی که محکوم شده میتواند تقاضای رسیدگی مجدد را ارایه نماید.
وی افزود: چون مفاد این رای و استدلالهای آن هم در بررسیهای دفتر حقوقی سازمان و مشاورین حقوقی که وکالت ایزدجو را برعهده داشتند مشمول همان ماده تشخیص داده شد، تقاضای اعاده دادرسی نسبت به آن تقدیم دادگستری شد و در حال رسیدگی است.
محمد امین مفرج تصریح کرد: در هرحال همان گونه که می بینید آنچه باعث صدور این حکم شده به هیچ وجه موضوعاتی مانند اختلاس، ارتشاء و… نیست بلکه تاوانی است که ایزدجو به خاطر حسن انجام مسوولیت خود و برای دفاع از بیت المال با دل و جان پذیرفت و حاضر نشد به خاطر عافیت طلبی و مصونیت خود از خطر انفصال زیر بار پرداخت مبلغ هنگفتی برود که در حقیقت متعلق به مردم است و هیچ الزام قانونی به آن وجود نداشت.
به گزارش خبرگزاری فارس، بر اساس حکمی که در شعبه ۲۴ دادگاه تجدید نظر خوزستان بررسی و رای آن به صورت قطعی صادر شده فرهاد ایزدجو مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان به سه سال انفصال از خدمات دولتی محکوم شده است.
منبع: خبرگزاری فارس اهواز
انتهای پیام/
برچسب ها :انفصال ، مدیر دفتر حقوقی سازمان آب و برق
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰