مصطفی قرشی یزدی در این نشست گفت: دو مقوله امر به معروف و نهی از منکر نیاز به آموزش دارد و بدون مهارت و آگاهی نمیتوان در این مسیر گامی برداشت.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر افزود: دین مبین اسلام بر نظارت همگانی تأکید دارد و به این مهم سفارش کرده تا مردم نسبت به هم بی تفاوت نباشند و در اصل هشتم قانون اساسی هم به این نظارت همگانی اشاره شده است.
وی بیان داشت: امر به معروف نهی از منکر باعث پیشرفت و تعالی جامعه و قوام دین میشود و این موضوع از اهمیت ویژهایی برخوردار است چرا که در بین تمام سفارشات اخلاقی و اعتقادی اسلام تنها مقوله امر به معروف و نهی از منکر باعث قوام دین معرفی شده است.
قرشی یزدی با اشاره به قیام امام حسین (ع) گفت: حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یارانشان بخاطر اقامه امر به معروف و نهی از منکر به شهادت رسیدند و این مهم نیاز به یادآوری و تبیین دارد.
وی بیان کرد: امر به معروف و نهی از منکر گستره زیادی دارد و آسیب های اجتماعی از جمله طلاق، تکدی گری و غیره و حوزههایی مانند محیط زیست، پیگیری دغدغهها و اعتراضات مردمی از برخورد نامناسب مسئولین ادارات و نهادهای مختلف اعم از دولتی و غیر دولتی از جمله وظایف ما است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر ادامه داد: ایجاد ارتباط مؤثر با ادارات، فرهنگ سازی در جهت ترویج الگوهای موفق و افزایش مسئولیت پذیری مردم از جمله اهداف ما است و وظیفه داریم پیگیر اعتراضات مردمی در حوزه های مختلف باشیم.
وی افزود: به عنوان نمونه فرد یا افرادی که از برخورد نامناسب برخی مسئولین شاکی هستند و به ما مراجعه میکنند ستاد امر به معروف و نهی از منکر طبق وظیفهایی که دارد در چارچوب قانون وارد عمل میشود و تذکرات لازم را میدهیم و در صورت نیاز برخورد قانونی هم میکنیم.
قرشی یزدی یادآور شد: امید داریم با همکاری اصحاب رسانه نگرش آحاد جامعه نسبت به ستاد امر به معروف و نهی از منکر تغییر کند و تصور نکنند که فعالیت این ستاد مختص یک حوزه است بلکه ما در حوزههای مختلف مربوط به جامعه در کنار مردم هستیم.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰