بازگشت بیمار با سوختگی ۷۱ درصد به آغوش خانواده در بیمارستان آیتالله طالقانی اهواز

در پرتو تلاشهای تیم درمانی و همت شبانهروزی کادر پزشکی و پرستاری، یک بیمار با سوختگی شدید ۷۱ درصد پس از گذراندن مراحل درمانی دشوار، سلامت خود را بازیافته و مرخص شد. به گزارش پایگاه خبری هنر قلم، دکتر علی وفاق نعمتالهی با اشاره به روند درمانی یکی از بیماران با شرایط خاص اظهار داشتند:
در پرتو تلاشهای تیم درمانی و همت شبانهروزی کادر پزشکی و پرستاری، یک بیمار با سوختگی شدید ۷۱ درصد پس از گذراندن مراحل درمانی دشوار، سلامت خود را بازیافته و مرخص شد.
به گزارش پایگاه خبری هنر قلم، دکتر علی وفاق نعمتالهی با اشاره به روند درمانی یکی از بیماران با شرایط خاص اظهار داشتند:
«خانم ۳۹ سالهای در تاریخ ۱۴۰۴/۰۶/۰۷ با هماهنگی از شهرستان خرمشهر و با تشخیص سوختگی ۷۱ درصد ناشی از انفجار گاز منزل در اندامهای فوقانی و تحتانی با درجات سه و چهار، بسیار عمیق، به بخش مراقبتهای ویژه سوختگی BICU1 در سرویس دکتر شیخی، فوق تخصص جراحی پلاستیک، ارجاع و بستری شد.
از همان بدو بستری، مجموعهای از اقدامات درمانی چندرشتهای شامل مشاورههای داخلی، قلب، عفونی، تغذیه، روانپزشکی و روانشناسی، همراه با انجام آزمایشات روزانه، جلسات فیزیوتراپی و چندین نوبت عمل جراحی دبریدمان، اکسزیون و پانسمانهای نوین با استفاده از آلودرم صورت گرفت.
رئیس بیمارستان سوانح سوختگی آیت الله طالقانی گف:، به لطف خداوند متعال و تلاشهای بیوقفه تیم درمان، بیمار در تاریخ ۱۴۰۴/۰۶/۲۹ به بخش BICU2 منتقل گردید و سپس در تاریخ ۱۴۰۴/۰۷/۰۱ شرایط لازم برای انتقال به بخش زنان سوختگی فراهم شد. نهایتاً، این بیمار در تاریخ ۱۴۰۴/۰۷/۰۲ پس از گذراندن دورهای دشوار، با حال عمومی رضایتبخش مرخص و به آغوش خانواده بازگشت.»
دکتر وفاق نعمتالهی در پایان با ابراز خرسندی از این موفقیت بزرگ، از همت و فداکاری تمامی پرسنل، پرستاران، کادر درمانی و بهویژه دکتر شیخی و همکاران ایشان تقدیر و تشکر ویژه نمود و افزود: «این دستاورد، نمونهای بارز از توانمندی، همدلی و تلاش مجموعه بیمارستان طالقانی در خدمت به بیماران است.»
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰