با میزبانی مدیریت درمان تامین اجتماعی خوزستان:
اولین جلسه کارگروه اجتماعی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان برگزار شد
مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان به ۲ هزار و ۶۲۵ موسسه طرف قرارداد اشاره کرد و افزود: در بخش درمان غیر مستقیم از طریق عقد قرارداد و خریداری خدمات مورد نیاز از پزشکان ، بیمارستانها ، درمانگاهها و مراکز پاراکلینیکی به بیمه شدگان محترم ارائه خدمت می نمایم و بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان بصورت ماهانه به این مراکز پرداخت می گردد.
وی عنوان کرد: در راستای ترویج سلامت معنوی با برگزاری دوره های مختلف اخلاق پزشکی، احکام نماز و معارف مهدویت، زیست خردمندانه، رفتار سازمانی، تکریم ارباب رجوع و … به کادر درمان و کارکنان و همچنین گسترش نمازخانه ها و دعوت از ائمه جماعت برای برگزاری نماز جماعت گام برداشتیم.
دکتر عبدی زاده به نقش امورفرهنگی سازمان تامین اجتماعی جهت گسترش تعالی اسلامی اشاره کرد و گفت: در مرکز استان و شهرهای آبادان، بهبهان و شوشتر اقدام به برگزاری مراسم ویژه جشن تکلیف فرزندان کارکنان به صورت منطقه ای کردیم. همچنین در هر مناسبتی سعی کردیم با برنامه های متنوع نسبت به آگاه سازی کارکنان اقدام شایسته ای انجام دهیم .که این برنامه ها شاخصه های امر به معروف و نهی از منکر هستند.
در ادامه سرهنگ حسین باغنده مسئول دستگاههای حاکمیتی ستاد امر به معروف و نهی از منکر خوزستان هدف از برگزاری این جلسه را ترویج معروفات و بررسی موضوعات منکرات عنوان کرد و گفت: کارگروه اجتماعی یکی از هفت کارگروه تخصصی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان میباشد که با هدف ترویج معروفات و بررسی موضوعات منکرات به صورت تخصصی تشکیل شده که انشاالله در این سلسله جلسات بتوانیم با همفکری و کمک یکدیگر به جمعبندیهای مناسب و راهکارهای خوبی جهت پیشبرد اهداف ستاد دست یابیم.
وی ضمن معرفی دکتر مریم حیدریان ، ریاست کارگروه اجتماعی ستاد را به وی ابلاغ کرد.
سپس دکتر مریم حیدریان معاون خدمات راهبردی اسناد پزشکی تامین اجتماعی و رئیس کارگروه اجتماعی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گفت : از اعتمادی که شده و این مسئولیت به مجموعه مدیریت درمان استان واگذار شد تقدیر کرد و بیان داشت : آنچه که مسلم است ورود تخصصی به بحث امر به معروف و نهی از منکر و پرداختن تخصصی به این گذاره ارزشمند در شرایط حاضر جامعه اسلامی برای ارائه ره یافتهای مدیریتی، فرهنگی و اجتماعی در راستای الگوسازی مناسب در جامعه اسلامی است و همینطور برای پیدا کردن موانع و چالشهای موجود برای گسترش این فرهنگ به عنوان یکی از مصادیق جامعیت و پویایی نظام اسلامی تخصصی کردن فعالیتهای ستاد امر به معروف و نهی از منکر است که به حول قوه الهی میتواند در تبیین کارکردهای نظری و عملی و گسترش برکات آن قطعاً موثر باشد.
وی افزود: آنچه که مسلم است ورود به کارکردهای عملی امر به معروف و نهی از منکر که در دستور جلسه حاضر تحت عنوان احصاء معروفات و منکرات در دستگاهای حاکمیتی عضو کارگروه اجتماعی پیش بینی شده است و در راستای عملی کردن اهداف ستادهای استانی و پیشبرد اهداف بر حسب دستور ستاد استان میباشد. انشالله که بتوانیم اهم مصادیق را احصا کنیم و در جلسات بعدی چالشها را بررسی کنیم .
گفتنی است در ادامه دبیران دستگاههای حاضر در جلسه به بیان مصادیق معروفات و منکرات حاضر در دستگاه خود پرداختند و مصوباتی جهت رفع این موانع وچالش ها به تصویب رسید .
برچسب ها :دکتر هدایت الله عبدیزاده،مدیر درمان تامین اجتماعی استان خوزستان ، سرهنگ حسین باغنده، مسئول دستگاهای حاکمیتی ستاد امربه معرف و نهی از منکر خوزستان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰