انهدام باند سارقان مسلح مامورنما در شهرستان شوش

به گزارش پایگاه خبری هنرقلم و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار “حیدر عباس زاده” در تشریح جزئیات این خبر گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان شوش با کار اطلاعاتی ویژه باند ۴ نفره سارقان مسلح و سابقه دار که با پوشش ماموران نظامی در محورهای مواصلاتی شهرستان شوش از مردم بخصوص کارگران در حال
به گزارش پایگاه خبری هنرقلم و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار “حیدر عباس زاده” در تشریح جزئیات این خبر گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان شوش با کار اطلاعاتی ویژه باند ۴ نفره سارقان مسلح و سابقه دار که با پوشش ماموران نظامی در محورهای مواصلاتی شهرستان شوش از مردم بخصوص کارگران در حال تردد سرقت می کردند شناسایی و دستگیری آنان را در دستور کار خود قرار دادند.
این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه این باند سارقان مسلح در سرقت اخیر خود با تیراندازی ۲ مالباخته را مجروح کرده بودند، تصریح کرد: ماموران پلیس آگاهی با اقدامات تخصصی و اطلاعاتی محل اختفاء آنان را شناسایی ، پس از هماهنگی با مرجع قضایی طی چند عملیات ضربتی و هماهنگ در مخفیگاهشان دستگیر کردند.
سردار عباس زاده بیان داشت: در بازرسی از مخفیگاه متهمان اموال سرقتی از قبیل ۵ دستگاه تلفن همراه، ۲ دستگاه موتورسیکلت و همچنین البسه نظامی مورد استفاده در سرقتها کشف شد .
فرمانده انتظامی استان خوزستان با بیان اینکه متهمان در تحقیقات به عمل آمده تاکنون به هشت فقره سرقت مسلحانه و ۷ فقره سرقت بعنف طی سه ماه اخیر اعتراف کردند، اظهار داشت: تحقیقات جهت کشف سایر جرایم احتمالی در دستور کار پلیس قرار دارد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰