آشنایی با جدیدترین مواد مخدرمرگبار در دنیا (بخش دوم)

آشنایی با جدیدترین مواد مخدرمرگبار در دنیا (بخش دوم)

کمیکال مواد مخدر کمیکال یک ماده مخدر توهم‌زا و یکی از مواد مخدر جدید در ایران است که با استفاده از مریم‌گلی تولید می‌شود. نحوه مصرف آن شامل جویدن، بلعیدن و استنشاق کردن می‌شود.این ماده مخدر موجب سرخوشی می‌شود و تاثیرات آن نهایتا ۳۰ دقیقه به طول می‌انجامد. بااین‌حال، به دلیل توهمی که ایجاد می‌کند

کمیکال
مواد مخدر کمیکال یک ماده مخدر توهم‌زا و یکی از مواد مخدر جدید در ایران است که با استفاده از مریم‌گلی تولید می‌شود. نحوه مصرف آن شامل جویدن، بلعیدن و استنشاق کردن می‌شود.این ماده مخدر موجب سرخوشی می‌شود و تاثیرات آن نهایتا ۳۰ دقیقه به طول می‌انجامد. بااین‌حال، به دلیل توهمی که ایجاد می‌کند مصرف آن برای برخی افراد خوشایند است.

مصرف کمیکال می‌تواند اعتیادآور باشد و به دلیل توهمات ناشی از آن به‌خصوص در زمان رانندگی بسیار خطرناک است. در این شرایط، ترک اعتیاد به مواد اهمیت بسیار زیادی دارد. برخی از عوارض مواد مخدر جدید کمیکال عبارت‌اند از:
توهم
خنده‌های شدید
روان‌پریشی
کاهش ضربان قلب
اختلال حرکتی
تجربه فلاش‌بک
آشنایی با ماده مخدر کمیکال و عوارض آن

دستمال
یکی دیگر از مواد مخدر جدید دستمال نام دارد که ظاهر آن شبیه به دستمال مرطوب است و بسیار توهم‌زاست. این ماده مخدر جدید، قدرت بسیار بیشتری نسبت به حشیش دارد و می‌تواند موجب عوارض منفی متعددی شود.
به دلیل قوی بودن این ماده مخدر، خطر اعتیاد به آن نیز بسیار بالاست و به همین دلیل، ترک آن نیز می‌تواند بسیار دشوار باشد. در این شرایط، مراجعه به کلینیک ترک اعتیاد ازجمله کلینیک ترک اعتیاد پارس ضروری است. دستمال را می‌توان با قرار دادن سیگار بر روی این ماده مخدر یا با ترکیب با توتون مصرف کرد. برخی از عوارض مصرف مواد مخدر جدید فلاکا عبارت‌اند از:
افزایش ضربان قلب
برانگیختگی جنسی
توهم
خندیدن غیرعادی
خشکی دهان
فراموشی

قارچ

مواد مخدر توهم‌زا مانند قارچ اغلب توسط افرادی مصرف می‌شوند که به دنبال «سفر خوب» هستند. عوارض جانبی این مواد مخدر می‌تواند بسیار خطرناک باشد و ترک آن‌ها نیز بدون دریافت کمک حرفه‌ای و مشاوره اعتیاد بسیار دشوار است.

 


ماده مخدر قارچ که به آن قارچ جادویی نیز گفته می‌شود خواص روان‌گردان دارد و نحوه مصرف آن شامل جویدن، بلعیدن، مخلوط با غذا یا به‌صورت قرار دادن در کپسول و خوردن آن است. حتی اگر قارچ در دوزهای کم مصرف شود احتمال ایجاد آسیب جدی وجود دارد. برخی از عوارض منفی مواد مخدر جدید قارچ عبارت‌اند از:
پارانویا
تحریف در حس‌های بینایی، شنوایی و بویایی
اضطراب
افزایش تنفس و ضربان قلب
احساس بی‌ثباتی
احساس خستگی

میو میو

میو میو یکی ماده محرک و روان‌گردان چینی است که به شکل کپسول، قرص و پودری سفیدرنگ عرضه می‌شود. این ماده مخدر را می‌توان به‌صورت تزریقی، استنشاقی یا خوراکی مصرف کرد.
مصرف میو میو می‌تواند تاثیراتی مشابه تاثیرات آمفتامین‌ها و کوکائین ایجاد کند و موجب اعتیاد و عوارض بسیار زیانباری شود. حتی برخی افراد در اثر مصرف آن دچار حمله قلبی و تشنج می‌شوند. سایر عوارض مصرف مواد مخدر جدید میو میو عبارت‌اند از:

توهم و هذیان
بی‌نظمی ضربان قلب
اضطراب
حالت تهوع و استفراغ
گشاد شدن مردمک‌های چشم

نخ

اگرچه یکی از مواد مخدر جدید نخ نام دارد اما مصرف این ماده در کشور ما نسبتا کم است. این مسئله موجب شده است که عوارض و پیامدهای نخ به‌درستی شناسایی نشود و تا حدودی یک ماده مخدر ناشناخته باقی بماند.

بااین‌حال، گزارش‌ها نشان می‌دهند ظاهر ماده مخدر نخ شبیه به برنج سوخته است که یا آن را دور سیگار می‌پیچند و دود می‌کنند یا آن را بر روی خراش‌های بدن قرار می‌دهند تا از طریق پوست جذب بدن شود. برخی از عوارض مصرف مواد مخدر جدید نخ عبارت‌اند از:

بالا رفتن فشارخون
کاهش هوشیاری
لرزش
ورم مغز
مشکل در ادراک
تشخیص ندادن اطرافیان
مشکلات قلبی، کلیوی و کبدی

برنز

برنز یکی دیگر از مواد مخدر جدید است که اثرات بسیار مخربی دارد و می‌تواند مغز و اعصاب را به‌شدت تحت تاثیر قرار دهد. این ماده مخدر به این صورت مصرف می‌شود که فرد آن را بر روی یخ قرار می‌دهد و سپس بخار آن را استنشاق می‌کند.

این ماده مخدر به‌شدت توهم‌زاست و اثرات آن شبیه به اثرات نخ است. بنابراین، مصرف مواد مخدر جدید برنز نیز می‌تواند موجب افزایش فشارخون، کاهش هوشیاری، مشکلات ادراک، مشکل در شناسایی اطرافیان و آسیب به قلب، کلیه و کبد شود.

مرگ خاکستری

مرگ خاکستری شامل ترکیبی از مواد افیونی مانند هروئین، کارفنتانیل و فنتانیل است و یکی از مرگبارترین مواد مخدر جدید محسوب می‌شود.
ازآنجایی‌که رنگ این ماده مخدر مانند رنگ سیمان است و ازآنجایی‌که به‌شدت خطرناک است به آن نام مرگ خاکستری داده‌اند. این ماده مخدر آن‌قدر قوی است که بسیاری از افراد فرصت مصرف مجدد آن را پیدا نمی‌کنند و در دفعه اول در اثر مصرف آن می‌میرند.

 

?  اداره مشاوره و مددکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان خوزستان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

یک + دو =


دسته‌بندی نشده