کد خبر : 15198
تاریخ انتشار : جمعه ۱۱ فروردین ۱۴۰۲ - ۲:۳۳

بازدید معاون اجرایی مرکز بهداشت استان و مدیر سلامت محیط وکار معاونت بهداشت از روند اجرای برنامه بسیج سلامت نوروزی

بازدید معاون اجرایی مرکز بهداشت استان و مدیر سلامت محیط وکار معاونت بهداشت از روند اجرای برنامه بسیج سلامت نوروزی

به گزارش پایگاه خبری هنر قلم و به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر مهردادشریفی معاون اجرایی مرکزبهداشت استان و مهندس مهران معلم مدیرسلامت محیط وکار معاونت بهداشت از روند اجرای برنامه سلامت نوروزی در شهرستانها بازدید کردند. در این بازدید از آشپزخانه ها – اماکن بین راهی

به گزارش پایگاه خبری هنر قلم و به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر مهردادشریفی معاون اجرایی مرکزبهداشت استان و مهندس مهران معلم مدیرسلامت محیط وکار معاونت بهداشت از روند اجرای برنامه سلامت نوروزی در شهرستانها بازدید کردند.

در این بازدید از آشپزخانه ها – اماکن بین راهی و پمپ بنزین ها بازدید به عمل آمدکه ضمن بررسی وکنترل بهداشت موادغذایی،وضعیت بهداشتی آشپزخانه از نظر فضای فیزیکی،بهداشت ابزارکار و بهداشت فردی کارکنان و  اماکن بین راهی و پمپ بنزین ها نیز ازنظررعایت موارد بهداشتی مورد بازدید و بررسی بهداشتی قرار گرفتند.

معاون اجرای مرکزبهداشت استان در این خصوص اظهار داشت: در این طرح کلیه ی اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس از جمله رستوران‌ها، اغذیه فروشی‌ها، پایانه‌های مسافربری، ساندویچی‌ها، آش فروشی‌ها، قنادی‌ها، نانوایی‌ها و رستوران‌های بین راهی، پمپ بنزین‌ها؛ سامانه های آب‌رسانی، نماز خانه‌ها ،کارخانجات و اماکن عمومی با هدف رعایت کامل موازین بهداشتی، درکلیه ی شهرستانهای تحت پوشش مجموعه، توسط تیم های بازرسی کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای، در شهرستان و معاونت بهداشت دانشگاه مورد بازدید و ارزیابی قرار خواهند گرفت که در همین راستا تیم‌های مشترک بازرسی ویژه نیز با همکاری بهداشت، دامپزشکی، اتاق اصناف، تعزیرات، اداره اماکن و شهرداری تشکیل می‌شود.

دکتر شریفی با اشاره به اینکه در ایام نوروز تمرکز اصلی بر بازرسی از مجتمع‌های  رفاهی بین راهی، قنادی‌ها و رستوران‌ها خواهد بود تصریح کرد: محل اسکان مسافران و مدارسی که برای اسکان مهمانان نوروزی در نظر گرفته شده است نیزدر این طرح بصورت ویژه بازرسی می‌شوند.

مدیرسلامت محیط وکار معاونت بهداشت نیزرعایت بهداشت فردی و اجتماعی در ایام تعطیلات نوروز را مهم دانسته و توصیه کرد: شهروندان عزیز با رعایت بیش از پیش بهداشت فردی و توجه ویژه به رعایت بهداشت مواد غذایی مصرفی به حفظ سلامتی خود و دیگران کمک کنند و مواد غذایی را از محل‌هایی که ضوابط بهداشتی به ویژه بهداشت فردی را رعایت می‌کنند، خریداری نمایند.

مهندس معلم با اشاره به اینکه طرح بسیج سلامت نوروزی با هدف حفظ و ارتقای سلامت مسافران نوروزی و مردم اجرا می‌شود، خاطرنشان کرد: معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ ارتباطات مردمی، آماده دریافت هرگونه شکایت در حوزه بهداشت مواد غذایی، آب شرب و هر گونه خدمات مرتبط در حوزه بهداشت می‌باشد تا کارشناسان در اسرع وقت نسبت به پیگری تاحصول نتیجه شکایات اقدام نمایند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نوزده − دو =


دسته‌بندی نشده